Skip to main content

T (070) 414 05 16 info@zuidflankadvocaten.nl

mr. Hans Kleingeld

ADVOCAAT

Zuidflank Advocaten
Patrijsweg 66
2289 EX Rijswijk ZH
T (070) 414 05 16

Hans Kleingeld heeft rechten gestudeerd in Leiden en is in 1992 als advocaat gestart in het Westland. Na 7 jaar Westland is hij vervolgens 17 jaar in Delft werkzaam geweest en de afgelopen 6 jaar heeft hij afwisselend in het Westland en in Delft gewerkt. Vanaf 1 januari 2023 is Hans als advocaat en partner verbonden aan Zuidflank Advocaten in Rijswijk.

Huurrecht, pachtrecht en vastgoed
Hans is gespecialiseerd in het huurrecht en houdt zich hiermee al zo’n 20 jaar bezig. In 2004 heeft Hans de specialisatieopleiding van de Vereniging van Huurrechtadvocaten (VHA) succesvol afgerond en sinds dat jaar is hij lid van de VHA. Als huurrechtspecialist onderhandelt Hans regelmatig over huurovereenkomsten en stelt hij huurovereenkomsten op of beoordeelt deze. Daarnaast staat hij verhuurders en huurders bij in procedures, geschillen en in diverse uiteenlopende advieskwesties.

Naast het huurrecht adviseert en procedeert Hans ook over andere vastgoedgerelateerde kwesties, zoals over pacht, koop onroerend goed en kwesties over non-conformiteit.

Contracten- en aansprakelijkheidsrecht
Ook voor kwesties op het terrein van het contracten- en aansprakelijkheidsrecht kunt u bij Hans terecht. Ook hierin heeft Hans een zeer ruime ervaring en hij adviseert en procedeert ook regelmatig over uiteenlopende kwesties op het terrein van het contracten- en aansprakelijkheidsrecht.

Insolventierecht
Tevens kan Hans u bijstaan op het terrein van het insolventierecht. In de periode van 1992 tot en met 2015 is Hans door rechtbanken veelvuldig benoemd tot curator in faillissementen en heeft hij zeer veel faillissementen afgewikkeld. Hierdoor heeft hij ook op het terrein van het insolventierecht veel kennis en ervaring opgedaan.

De kracht van Hans ligt in een zeer ruime ervaring, zijn gedegen kennis en een goed analytisch vermogen. Hierdoor is hij goed in staat om hoofd- van bijzaken te scheiden en snel in kaart te brengen waarom het gaat en om vervolgens met een passend advies en plan van aanpak te komen. Hans staat daarbij een praktische en oplossingsgerichte aanpak voor. Maar als er geprocedeerd moet worden kunt u hiervoor ook uitstekend bij hem terecht, want het voeren van civiele procedures vormt een wezenlijk onderdeel van zijn praktijk. Hans lost uw zaak op als het kan, maar procedeert vol overgave als de situatie daarom vraagt.

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten
Hans heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd: huurrecht.  Op grond van deze registratie is Hans verplicht in elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten minimaal 10 opleidingspunten te behalen op dit geregistreerde rechtsgebied.

Rechtsgebieden

Maak kennis met de rest van ons team

Ons team staat voor u klaar om u bij te staan als extra juridische hulp gewenst of onontbeerlijk is. De advocaten binnen ons team beschikken samen over een uitgebreide kennis op de verschillende rechtsgebieden. Zo kunnen wij altijd zo goed mogelijk helpen.