Skip to main content

T (070) 414 05 16 info@zuidflankadvocaten.nl

mr. Jaap Oudshoorn

ADVOCAAT

Zuidflank Advocaten
Patrijsweg 66
2289 EX Rijswijk ZH
T (070) 414 05 16

Jaap Oudshoorn is in 1999 als advocaat beëdigd en is gestart bij het Haagse advocatenkantoor Ekelmans & Meijer Advocaten waar hij tot 2005 werkzaam was. Eind 2004 heeft hij samen met Isaac de Vink het kantoor De Vink Oudshoorn Advocaten opgericht.

Als rode draad door de loopbaan van Jaap loopt het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. In de eerste jaren van zijn loopbaan is hij uitsluitend werkzaam geweest in de verzekeringsrechtelijke praktijk. Ook binnen zijn huidige kantoor treedt hij nog regelmatig op als advocaat in zaken/gerechtelijke procedures waarbij aansprakelijkheid, schade en/of de verzekering een belangrijke rol speelt. Daarnaast heeft Jaap ruim 20 jaar ervaring in het behandelen van letselschadezaken. Hij heeft in dat kader in juni 2008 met succes de opleiding Grotius LSA Personenschade afgerond.

Jaap behandelt daarnaast in bredere zin de civielrechtelijke zaken voor een aantal grote(re) ondernemingen waarbij hij naast het geven van adviezen ook regelmatig procedeert. Het gaat dan bijvoorbeeld om geschillen aangaande overeenkomsten van opdracht, (internationale) leveringen, tussen aandeelhouders of andere vormen van zakelijke samenwerkingen, arbitrages, anti-concurrentiebepalingen, arbeidsovereenkomsten, agentuurovereenkomsten, huurkwesties, franchiseovereenkomsten, algemene voorwaarden, overnames, herstructurering van ondernemingen, waaronder financierings- en zekerheidsvraagstukken, en insolventieproblematiek. Van 2007 tot 2016 werd Jaap tevens als curator benoemd door de rechtbank Den Haag.

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van advocaten
Jaap is in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van advocaten geregistreerd in het rechtsgebied algemene praktijk. Op grond van deze registratie is Jaap verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten te behalen op dit geregistreerde rechtsgebied.

Rechtsgebieden

Maak kennis met de rest van ons team

Ons team staat voor u klaar om u bij te staan als extra juridische hulp gewenst of onontbeerlijk is. De advocaten binnen ons team beschikken samen over een uitgebreide kennis op de verschillende rechtsgebieden. Zo kunnen wij altijd zo goed mogelijk helpen.