Skip to main content

T (070) 414 05 16 info@zuidflankadvocaten.nl

mr. Isaac de Vink

ADVOCAAT

Zuidflank Advocaten
Patrijsweg 66
2289 EX Rijswijk ZH
T (070) 414 05 16

Isaac de Vink is in 1995 als advocaat te Den Haag beëdigd. Vanaf 1998 is hij als zelfstandig advocaat bij verschillende advocatenkantoren in Den Haag en Rijswijk werkzaam geweest. Eind 2004 heeft hij samen met Jaap Oudshoorn het kantoor De Vink Oudshoorn Advocaten opgericht.

Isaac heeft een algemene praktijk. In die praktijk verleent hij rechtshulp aan zowel ondernemers als particulieren. Met vele van zijn cliënten onderhoudt Isaac een langdurige zakelijke relatie. Isaac heeft ruime ervaring in onder meer de rechtsgebieden letselschade, arbeidsrecht, huurrecht, algemeen civiel recht, bestuursrecht, strafrecht en personen- en familierecht opgedaan. Isaac is een ervaren advocaat, die in vele rechtsgebieden thuis is.

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van advocaten
Isaac is in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van advocaten geregistreerd in het rechtsgebied algemene praktijk. Op grond van deze registratie is Isaac verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten te behalen op dit geregistreerde rechtsgebied.

Rechtsgebieden

Maak kennis met de rest van ons team

Ons team staat voor u klaar om u bij te staan als extra juridische hulp gewenst of onontbeerlijk is. De advocaten binnen ons team beschikken samen over een uitgebreide kennis op de verschillende rechtsgebieden. Zo kunnen wij altijd zo goed mogelijk helpen.